We beleven vreemde tijden, en ook de eindejaarsfeesten zullen dit jaar voor veel mensen waarschijnlijk anders dan anders zijn.

Hoewel onze fysieke winkel voorlopig in lockdown is, hebben we toch besloten om onze eindejaarsactie te laten doorgaan, zij het dan enkel online…

Voor het 3e jaar op rij hebben we besloten om als eindejaarsactie de vzw Katimoe te steunen.
Katimoe is een erkende maar niet-gesubsidieerde opvang voor KAtten In MOEilijkheden.
Klik hier voor meer informatie over Katimoe.

In december 2018 en 2019 schonken wij per aankoopschijf van 100€ in onze winkel, 5€ aan de vzw Katimoe.  In januari 2019 en 2020 konden we zo een mooi bedrag overmaken aan de vzw, en daarom herhalen wij ook dit jaar deze actie.

We beseffen dat het dit jaar extra moelijk zal worden om de bedragen van de vorige jaren te evenaren.  Daarom begint de teller dit jaar al te lopen op 15 november !

Alle bedragen van ALLE aankopen vanaf 15 november 2020 worden begin januari 2021 samengeteld, dus ook aankopen voor lagere bedragen worden in rekening gebracht !

De webshop bevat slechts een selectie van ons totale aanbod.  Vindt u niet meteen wat u zoekt, neem dan zeker contact met ons op om te zien of wij u misschien toch niet kunnen helpen.

We hopen uiteraard dat onze eindejaarsactie ook in dit rare jaar succesvol wordt...

Hou het veilig, hou het gezond, en probeer vooral alsnog te genieten van de komende feestdagen, ook al wordt het dan anders dan anders.

© 2019 - 2020 Millecam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel