Retourneren en garantie

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn met het ontvangen artikel, dan hebt u gedurende 14 kalenderdagen vanaf de levering het recht om deze terug te sturen, zonder opgave van reden.

U dient daarvoor gebruik te maken van het retourformulier dat bij het pakje zal zitten.

U krijgt uw aankoopbedrag dan terugbetaald.  De verzendingskosten worden terugbetaald indien u uw volledige bestelling retour stuurt.

Artikelen die u terugstuurt, mogen niet gedragen zijn. Ze moeten onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd, met alle labels intact er nog aan en inclusief alle bijgeleverde documenten.

Terugzendingen met verbroken labels, ontbrekende documenten en/of in een andere verpakking zullen niet worden terugbetaald. Alle terugzendingen zullen daartoe aandachtig worden gecontroleerd.

Het terugsturen van artikelen is op uw eigen kosten en verantwoordelijkheid. Bij verlies of beschadiging van de zending zijn wij niet verplicht om deze terug te betalen. Wij raden u dan ook aan om voor terugzendingen gebruik te maken van een traceerbaar pakket.

U kunt het artikel ook persoonlijk naar onze winkel komen terugbrengen.

De terugbetaling zal altijd via overschrijving op uw rekening gebeuren, ook als u het artikel zelf naar de winkel terugbrengt.

Let wel : gepersonaliseerde artikelen – zoals bijvoorbeeld een op maat gezette ring of een gegraveerde armband – kunnen niet worden geretourneerd. Dit staat telkens uitdrukkelijk vermeld bij de omschrijving van het artikel.


Garantie

Millecam2.0 garandeert dat de artikelen conform zijn aan de bestelling en voldoen aan wat u ervan verwacht – uiteraard rekening houdend met de specificaties van het artikel.

Op elk artikel is de wettelijke garantie van 2 jaar van toepassing. Voor artikelen uit commerciële collecties wordt deze garantie aangeboden door het merk zelf.
U kunt voor deze garantie dan ook terecht bij alle dealers van het merk in kwestie.

Indien van toepassing, zal dit vermeld worden op de brief die bij u pakje zit.

In alle andere gevallen dient u met ons contact op nemen als u een beroep wenst te doen op de garantie. De garantie is beperkt tot de waarborg voor verborgen gebreken.
Zijn uitgesloten van de garantie : gebreken die o.a. het gevolg zijn van een verkeerd gebruik of misbruik, niet toegelaten handelingen of reparaties, het niet naleven van de gebruiksinstructies, valpartijen, slecht onderhoud, alsook de gevolgen van normale slijtage en veroudering van het artikel.

Gebreken die zich voordoen na een periode van zes maanden volgend op de datum van aankoop, worden verondersteld geen verborgen gebreken te zijn, tenzij de klant het tegendeel kan bewijzen.

De garantie geldt vanaf de datum van aankoop door de eerste eigenaar, en om er een beroep op te kunnen doen, dient de klant een aankoopbewijs te kunnen voorleggen. Het is dan ook aangeraden de verpakking en alle bijhorende documenten zorgvuldig te bewaren tot na het verstrijken van de garantietermijn.

 

© 2019 - 2024 Millecam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel