Verzenden en verzendkosten

Indien uw totale bestelbedrag minder dan 250€ bedraagt, wordt de bestelling met een gewoon postpakket verstuurd.
Voor België is dit met Bpost. Uw bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten bedraagt 5€.
Voor Nederland is dit met Postnl. Uw bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten bedraagt 8€.

Pakjes met een waarde groter dan 250€ worden met Mikropakket verstuurd. De verpakkings- en verzendkosten voor u blijven gelijk ; wij nemen in deze de meerkost op ons.

Vanaf een bestelbedrag van 200€ nemen wij de volledige verpakkings- en verzendkosten op ons.

De goederen worden geleverd op het door u opgegeven adres. Dit kan achteraf niet meer gewijzigd worden. De zending is verzekerd tot de aflevering op het gekozen adres.

Eenmaal afgeleverd op het gekozen adres, is Millecam2.0 niet verder aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van de goederen.

De levertijd kan per artikel verschillen. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald, is dit ten laatste 30 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling en de betaling.

De leveringen gebeuren op de gewone werkdagen ; wij zijn niet verantwoordelijk voor het tijdstip waarop de levering gebeurt, noch voor enige schade door laattijdige of niet-levering door de transportdienst. De aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan kan worden aangetoond dat deze niet werden ontvangen.

Uw artikelen worden voor het transport zorgvuldig verpakt.

Indien de goederen tijdens het transport werden beschadigd of niet overeenstemmen met uw bestelling, dient dit binnen de 3 werkdagen via mail aan ons worden gemeld. U krijgt dan van ons instructies voor de verdere afhandeling.

Wenst u verzendkosten te vermijden, dan kunt u ofwel uw bestelling persoonlijk in de winkel komen ophalen, ofwel kiezen voor brievenbuspost. Let wel : u kunt enkel kiezen voor brievenbuspost bij artikelen die in een bubbelenveloppe passen. De zending is dan ook volledig op uw eigen risico. Indien u dit wenst, dient u per mail contact met ons op te nemen alvorens uw bestelling te plaatsen !

© 2019 - 2024 Millecam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel